Подари ПОМОЩ на Таня за 8-ми март

Милиони жени днес празнуват. Било то млади или по-стари,няма значение. Сигурно ще имам много щастливи от получените си подаръци,други не до толкова.Ще разчитат тези,които ги обичат, да поправят своя пропуск следващата година на 8 март или пък на някой друг повод.

Със сигурност има и такива жени,млади или по-стари, които имат нужда много повече от едно цвете, много повече от поредното бижу,което ще краси деколтето или ръката.Една от тези жени е Таня Боргоджийска. Тя е от Раковски и има нужда от средства.Не за поредното украшение или пък за скъпа дреха.Напротив-за нещо много по-красиво, нещо по-скъпо.Именно за нейния живот и здраве. Съвсем наскоро нашия екип видя инициативата в интернет-кампанията, която цели да се съберат средства за операция в чужбина. Безспорно има десетки хора като нея, които имат нужда.Обаче пак благодарение на нейни приятелки, ние видяхме кратко видео, което разказва историята на Таня. Прочетохме нейния апел за помощ, написан от нея самата,който завършва по следния начин: „Частица от вас може да бъде целия свят за мен”.  И тъй като силата на медиите са думите,силата за изразяване на позиция, ние също се включваме в тази кампания.Включваме се с онази частица,която имаме,а тя е-аудиторията и хората,които ни четат.Вярваме, че сред вас, нашите читатели все пак има и такива,които имат възможност да помогнат, имат контактите на хората,които биха желали да дадат частица на Тяна и така частица по частица-целият свят да бъде неин. Това е нейната мечта. Защо да не опитаме да я сбъднем. Сигурни сме, че можем…. само да пожелаем.Нека да споделим информацията и така да намерим добри хора,които имат възможности!
В Международния ден на жената  8-ми март нека се сетим за Таня, за нейната роза, за която тя ни моли.Розата,имайки бодли, все пак ухае хубаво.Все пак цветът стои над тръните.
Така, че ние от „Регионални новини” й подаряваме тази статия, с надеждата, че тя ще роди онези цветя, които нямат тръни, а само хубав аромат.


Честит 8-ми март, Таня !!!


„Скъпи приятели,обръщам се към всички вас с молба, нека покажем доброто на което е способен Човек.Не подминавайте този Зов отправен към Вас.Нека заедно да подарим щастие на това мило момиче,което до този момент се опитваше да се справи само.НЕ веднъж сме доказвали заедно какво можем.НЕКА ОТНОВО ОБЕДИНИМ СИЛИ.Обръщам се към всички жени да подадем на Таня,майчина закрила и да направим,Чудото на което е способна всяка майка.ЗАЕДНО МОЖЕМ.”-призив от социалните мрежи….

А историята на Тяна,чуйте от нея самата:  https://www.youtube.com/watch?v=5q28GvOgIng

Дарителска сметка:


Обединена българска банка


BG37UBBS80021012639240