Тарифа за отразяване на предизборна кампания за частнични местни избори

regio logo3 small      Regionalninovini.com е електронна медия за общините и селищата в Пловдивска област. Онлайн платформата е мястото на големите и малките региони, общини и селища, в които също живеят и работят стотици хиляди българи. Целта е да информира за живота и събитията в регионите. В продължение на 7 години вече екипът се стреми да бъде проводник на работата, проявите и идеите на местните общини и бизнес  потенциала в тях.


     Като електронна платформа,предлагаща онлайн новинарски услуги,  сайтът е най-близко до всички хора, независимо от техния пол или възраст, стига да имат достъп до Мрежата. Затова таргет групата, която обслужва нашата медия няма ограничение за място, време и възможности. В тази връзка екипът ни предлага съвместна дейност по следните направления, изброени по-долу,  в периода на предизборна кампания за частични местни избори 2021.

На основание чл.187 във връзка с чл.193, ал. 3 и 5 от Изборния кодекс ви предоставяме едни и същи условия и цени за всички партии, коалиции и инициативни комитети, регистрирали кандидати, като същите условия сме обявили и на интернет страницата си.

ТАРИФА за отразяване на предизборната кампания на партиите, коалициите от партии и инициативните комитети, регистрирали кандидати за частичните избори за кметове, насрочени за 3 октомври 2021 г. за община Калояново, област Пловдив.
Сайтът ще предоставя следните услуги при условия и цени посочени по-долу:

1.    Платена публикация без линк към уеб сайт –50 лв.
2.    Платена публикация с линк към уеб сайт – 60 лв.
3.    Статичен банер            100лв.
4.    Статичен банер- изработка – 150лв.
5.    Рекламен пакет – 4 публикации и банер -  300 лв.
6.    Рекламен пакет – 6 публикации и банер - 350 лева.

•    Заплащането на услугите ще се извършва предварително.

За пакет услуги, неупоменат по- горе  – по договаряне!
Цените са без включен ДДС!


При сключени договори, "РЕГИОНАЛНИ НОВИНИ" ЩЕ ПУБЛИКУВА необходимата информация, съгласно реда, условията и срока, установени в Изборния кодекс.