УИКЕНД В ПЛОВДИВ СЕ ЗАВРЪЩА С НОВИ ДАТИ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ

forumat plovЧетвъртото издание на фестивала ще се проведе в разгара на туристическия сезон в града под тепетата – на 17, 18 и 19 септември. Туристическият бранш в града се обединява, за да предостави на гостите си най-добрите оферти и предложения за престоя в града по време на най-дългоочаквания Уикенд в Пловдив.

В същия период 17-19 септември ще се проведат още два фестивала – „Празници на Стария град“(13-19 септ.) и фестивал „Пловдив - древен и вечен: история, етнология, култура и изкуство“, които са напълно безплатни. В съчетание с атрактивните оферти, които „Уикенд в Пловдив“ предоставоставя, организаторите вярват, че ще успят да предложат наистина един незабравим „Уикенд в Пловдив“ наситен с щастливи емоции. Най-хубавото за гостите на града е, че сами избират от кои отстъпки и активности да се възползват, като сами организират своята програма за престой в града под тепетата.
Резервирайте в календара си датите 17, 18 и 19 септември за посещение на "Уикенд в Пловдив". Обещаваме Ви, че ще се насладите на прекрасния ни град и на гостоприемните обекти, които очакват своите гости с нетърпение.

*Фестивалът се финансира от годишната програма за развитие на туризма на Община Пловдив за 2021 г.* https://www.facebook.com/VisitPlovdiv