Позорно: Цигани бият българи в село Болярино

Призовавам всички българи,наши приятели и роднини да се отзоват на това което виждате и на молбата ми. Живеем в село Болярино, община Раковски, където е пълно с адски агресивни цигани, които без причинно връхлитат на деца и на големи. От едно известно време-незнайно защо циганите в това село се държат нагло и простовато към децата ми не зависимо и в училище където учат в село Белозем.

Културни и възпитани деца страдат без причинно от агресията на тези цигани от това село. Повече от година цялото семейство пазаряваме от село Белозем и като някакви затворници седим в къщи и не посмяваме да си изкараме децата на детската площадка в парка. Но синът ми заради приятели те си българчета излиза за да се види с тях. Но агресивните цигани така наречени талибани без карат децата си да се блъскат в синът ми и в последствия го заобикалят големите(родителите). Предният път викнахме полиция, но не ни се отзова.

Днес синът ми отново с едно негово приятелче от град Пловдив отидоха да уловят риба, две от циганките са го хванали за гушата и здрав пердах са му дали, аз и жена ми докато пристигнем до там те вече бяха го набили. В последствие се появи бащата циганин по прякор Сико и започна да ме гони с коса за косене, а една от циганките с прът дебел да посяга на жена ми. Благодарение на българи хора които живеят на близо изскочиха и ги спряха да не връхлитат. Веднага полицията дойде при наш пореден сигнал за тази седмица, този път се отзова,но тези цигани няма да се спрат, ние сме преселници в това село както и те предимно но много години живеят тука но защитавани от кметската управа.

Майната му мен и жена ми да отрепят тези цигани, но да не посягат на деца и то български. Ще бъда благодарен всеки който го прочете това и се отзове на молбата ми, не искам първородният ми син да го видя в ковчег убит от цигани.


От фейсбук статус

Красимира Тютюнарова и Стоимен Василев