Атанас Калчев пое Кричим за 4-ти мандат след тържествена клетва

Krichim sesia1Един от малкото кметове в страната, който печели четвърти мандат и то не случайно, а напълно заслужено, заради видимите резултати е кметът на Кричим Атанас Калчев. Натрупал достатъчен управленски и административен капацитет, отговорен пред новите предизвикателства за ново просперитет на общината, Атанас Калчев положи клетва както повелява българското законодателство.


„На днешния светъл християнски празник, в който Правослсвната ни църква почита Свети великомъченик Мина Войн, покровител на семейството, сираците и бездомните, като избран кмет за четвърти мандат заедно с избраните общински съветници от ПП "Движение Нашият град" положихме клетва, с която официално влизаме в правомощията си по управлението на нашата община Кричим.


С Бога напред, и с покровителството на Свети Мина продължаваме, за да изпълним своя дълг, задачите които сме си поставили и изпълним ангажименти за новия четиригодишен мандат, които сме поели към нашите съграждани и оправдаем доверието, което ни гласуваха за пореден път!- това бяха първите му думи, с които той се обърна към официалните гости на церемонията, служителите от администрацията и жителите на Кричим, дошли да уважат градоначалника си.


Той увери, че и занапред ще продължи развитието на Кричим. Има готови проекти, които ще бъдат реализирани.
Припомняме, че ПП "Движение за нашия град" спечели най-голям брой представители в местния парламент на Кричим. Общо 51.88% от избирателите са подкрепили кандидатите от тяхната листа, сочат резултатите. Втора сила са ПП ГЕРБ, чиито кандидати са събрали 15.33 % от вота, следвани от ДПС с 12.07%, БСП за България - с 9.75 %, Единна народна партия - 8.08% и НФСБ - с 2.88%.