Кметът на Кричим с поздрав за 24 май

kmet-Krichim novaУважаеми учители,
Уважаеми културни и просветни дейци,
Уважаеми съграждани!

Отново е 24 май. Най-прекрасния празник посветен на българската просвета и култура, денят на славянската писменост. Използвам случая да изкажа своята най-искрена благодарност към учителите и преподавателите от всички кричимски училища и детски градини, за техния всеотдаен ежедневен труд и усилия за обучението и възпитанието на нашите деца.

Поклон пред Вас, уважаеми учители, възпитатели, просветители, културни и читалищни дейци и самодейци, за вашата енергия, постоянство и професионализъм в името на интелектуалното развитие на децата ни и всички нас.

Пожелавам на всички бивши и настоящи учители, ученици, културни и читалищни дейци, и на всички съграждани здраве, успех и благоденствие. Честит празник - Ден на славянската писменост и култура, на вас съвременни будители! На абитурентите от Випуск 2018 г. , които изпращаме днес от нашият град пожелавам: Бъдете смели и устремени в сбъдването на мечтите си, приемайте с усмивка неуспехите, не се отчайвайте и вървете с гордо вдигната глава по пътищата на живота, които понякога са изпълнени с препятствия.

Бъдете свободни, отговорни, добри и достойни хора. Вървете, учете, изграждайте кариери, превземайте света, но не забравяйте вашите корени и винаги помнете, че вие сте бъдещето на нашият град.

На добър час, скъпи абитуриенти! Успешен старт в живота и в бъдещата Ви професионална реализация!Честит празник на всички съграждани, приятели и близки!