Кметски поздрав за празника на Кричим

kmet-Krichim novaУважаеми съграждани и скъпи приятели,в навечерието на празника на гр. Кричим - 27 август, искам да поздравя всички вас, които живеете тук с проблемите и радостите, с успехите и неуспехите, които имате гражданска позиция и мнение по обществено значимите теми, и активно участвате в живота и управлението на нашия град, не само с градивните си идеи, но и с конструктивните си критики.

Поздравявам и тези, които не са с нас тук и сега, но с душата и сърцето си са неразривно свързани с нашия град, независимо от разстоянията, които ги делят.Изказвам своята благодарност към местната власт в лицето на Общинския съвет.

Съвместната екипна работа между Кмет и Общински съвет даде възможност не само да се вземат жизнено важни за Кричим решения, но и да се изпълят проекти, които предопределят развитието на града ни за десетилетия напред.

Уверявам ви, че аз като кмет и моя екип с амбицията, енергията и волята, която доказахме, че притежаваме, ще постигнем осигуряването на заслуженото добро бъдеще за нас и за следващите поколения.

Защото Кричим е бил, и ще бъде !Желая на всички вас, на вашите семейства и близки, здраве и сили, вяра и упоритост, за да преодолявате предизвикателствата на времето в което живеем, за да успявате въпреки трудностите, да бъдете удоволетворени от постигнатото и да не спирате да обичате нашият град Кричим!


Честит празник!

Атанас Калчев,

Кмет на Община Кричим