Стягат ремонт на средното училище в Кричим

Krichim uchilishteОсновен ремонт предстои в кричимското средно общообразователно училище „П. Р. Славейков“. Изготвен е проект за ремонт на основен училищен корпус - 28 класни стаи и благоустрояване на част от дворното пространство на школото.

Прочети още...

Общинската власт в Кричим ще развива, а няма да закрива училищни сгради

Atanas Kalchev-kabinet

Кметът Атанас Калчев отхвърли градските спекулации; успокои родителите

По повод зачестилите запитвания от родители на настоящи и бъдещи ученици относно „предстоящо закриване” на База 2 – Начален етап на СУ „П. Р. Славейков” /бивше НУ „Св. Св. Кирил и Методий”/, считам за наложително да заявя следната позиция:

Прочети още...

Край Кричим ще се компостират биоразградими отпадъци

krichim kompostПроектно предложение за осигуряване на финансиране от Оперативна програма „Околна среда 2014-2020 г.“ за проектиране и изграждане на компостираща инсталация за разделно събрани зелени и биоразградими отпадъци генерирани от община Кричим и община Перущица, включително осигуряване на необходимото оборудване и на съоръжения и техника за разделно събиране на зелени и биоразградими отпадъци.

Прочети още...

Важен инфраструктурен проект слага край на ВиК авариите в Кричим

Krichim panorama  Важен инфраструктурен проект ще сложи край на авариите по    водопреносната мрежа на Кричим. Веднага след коледните и новогодишни празници стартира подмяна на довеждащия водопровод от помпената станция до регулацията на Кричим, благодарение на което ще бъде подобрено захранването с питейна вода за целия град, съобщи кметът  Атанас Калчев.

Прочети още...

За старт на годината големи ремонти на улици в Кричим, пътят до Козарско ще се рехабилитира

Krichim ulici remontМащабни ремонти предвиждат градските власти в Кричим. Започва реализация на проект за рехабилитация на част от първостепенната и второстепенната улична мрежа на общината. Проектът обхваща осем улици и част от един от най-големите булеварди в града ни, съобщи кметът Атанас Калчев.

Прочети още...