Подкрепа за семействата с репродуктивни проблеми в община „Родопи”

invitro rodopiОбщина „Родопи” започва масова информационна кампания по програма за финансово подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми, които се нуждаят от ин витро процедура. Инициативата е на най-младия общински съветник Николай Гачев и е подкрепена от кмета на община „Родопи” Павел Михайлов и колегите на Гачев от групата съветници „За доброто на община „Родопи” от местна коалиция БСП –АБВ и Земеделски съюз „Ал.Стамболийски“ . Програмата работи от края на миналата година и до момента са се възползвали четири двойки.

Прочети още...

Кметът Павел Михайлов даде старт на модернизацията на ОУ „Св.Св.Кирил и Методий” в Марково

rodopi markovo

Близо 370 хиляди лева ще бъдат вложени за ремонта на Основно училище „Св.Св. Кирил и Методий”в Марково. Училището е един от трите образователни центъра в общината, които са последните несанирани на територията на общината.
Модернизацията на училищните сгради започна от село Марково. Старт на ремонтите даде кметът на община „Родопи” Павел Михайлов заедно с кмета на селото Десислава Терзиева.

Прочети още...

Смелата жена кандидат-кмет на "Родопи" работи за добруване на всички села

Lidia GimishevaЛидия Гимишева е единствената дама, която има смелостта да се изправи  лице в лице срещу опонентите си като кандидат-кмет на община "Родопи". Това сочат регистрите от ОИК. Тя е издигната от Местна коалиция ”Движение ЗАЕДНО за промяна”, с която участват партии:  ВОЛЯ, Съюз Сводобни Демократи, Движение България на Гражданите, Коалиция Кауза Пловдив  и Граждански организации.

Прочети още...

Ново мнозинство в община "Родопи". Колко ли ще издържи?

rodopiОбщинският съвет в „Родопи” избра нов председател. Запрян Янков от ГЕРБ оглави местния парламент. Това се случи с 25 гласа "за" от 27 присъстващи. Пет месеца работата на съветниците беше блокирана заради липсата на председател.„Благодаря за подкрепата. Обещавам да работя в интерес на жителите на Община „Родопи”.

Прочети още...

Четвърти месец Общинският съвет в "Родопи" се управлява незнайно от кого. Докога ще е така?

Rodopi sesia1Четвърти месец Общинският съвет на община „Родопи” работи без председател. Работи е силно казано, защото може ли нещо да работи  без да има глава, двигател, ръководител, та така и местният парламент на иначе интересната административно-териториална единица на юг от Пловдив. Освен че няма председател, като че ли в ОбС на „Родопи” има ново мнозинство, различно от онова, което стартира мандата след местните избори от есента на 2015.

Прочети още...