Започват да стават ясни кандидатите за кметове на общини в Пловдивско

     bsp karlovoПредседателят на БСП-Карлово Манол Манолов е кандидатът на левицата за местния вот наесен. Кандидатурата му беше утвърдена единодушно на Общинска конференция на партията, която се проведе днес в Карлово. Той благодари на съпартийците си за доверието, като заяви, че ще работи и за доверието на всички карловци и жителите на цялата община. Председателят на БСП- Карлово каза, че иска промяна в начина на управление на общината. Тръгваме с нагласата за победа, подчерта инж. Манол Манолов.


     По време на днешната конференция бяха обсъдени и приети кандидатите за Европейски парламент. Общо 17 имена бяха издигнати и одобрени от общинската организация. Сред тях място намери и народният представител от района Веска Ненчева. Тя благодари за гласуваното доверие от хората в организациите. Конкретната национална листа ще бъде подредена и утвърдена от Национален съвет на партията.

     Още повече, че приключиха конференциите в област Пловдив, на които членовете на БСП номинираха представители за ЕП. На тях делегатите обобщиха направените в основните партийни организации предложения. С най-много номинации е лидерът на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев, който е и с предложения да бъде водач на листата. Журналистката и народен представител Елена Йончева, проф. Иво Христов, Валери Жаблянов, Крум Зарков, Румен Гечев, Момчил Неков, Петър Курумбашев, Георги Пирински са част от над 60 предложения, направени в структурите.