Икона за карловските полицаи по случай Деня на МВР

Градът ни и община Карлово се радват на спокойствие, благодарение на вашата всеотдайност и съпричастност.“, с тези думи  Пламен Славов се обърна към служителите на  РПУ – Карлово по повод техния професионален празник. „Работата ви като полицейски служители е изключително натоварена, отговорна и много често неблагодарна и въпреки това, вие уверено се грижите за сигурността на гражданите.“, се казва още в поздравителния адрес.

 


На  днешното скромно тържество Петър Харалампиев-лидер на НД"БГ Патриот" и областният координатор Антоанета Тенева поздравиха служителите на РУП-Карлово по случай 5-ти юли- празника на МВР. Към служителите на реда г-жа Тенева се обърна  с думи на благодарност и признателност за положените усилия в изпълнение на отговорната задача да осигуряват ред, сигурност и спокойствие на жителите на Община Карлов.


Специални благодарности бяха отправени и  към  Пламен Славов, който  единствен се е отзовал на поканата и  е  подпомогнал  закупуването на специално изработена за Управлението в Карлово икона от зограф Огнян Драгойчев, както и скромна почерпка.

Г-жа Тенева обясни, че в днешното напрегнато ежедневие е нужно повече от всякога да имаме политическа култура и да умеем да водим диалог за добруването на всеки български гражданин.

"Благодаря на г-н Славов,който ни подкрепи, за да стане тази инициатива реалност"-добави Тенева.