Булка изложение в Панаира

svatba izlovenieКрафт работилница за бъдещи булки, които искат сами да изработят поканите за сватбата си, е една от новостите на изложението Weddings & Events Expo 2018. То ще се проведе на 27 и 28 януари в Международен панаир Пловдив, ще се представят над 60 фирми от Пловдив,  София, Бургас, Варна, Хасково, Русе и други градове.

Сватбени агенции, флористи, сладкари, ювелири, стилисти, винарски изби, ресторанти, фотографи, видеографи, водещи на тържества, производители и търговци на артикули за украса и забавление ще демонстрират актуалните тенденции, заявиха организаторите от списание „Сватбен сезон”. Участниците ще сътворят  истински празник на красотата, стила и романтиката, увериха те.

Бъдещите младоженци ще могат да се срещнат на едно място с всички професионалисти, които ще направят тяхната сватба уникална, и да оптимизират бюджета си с отстъпките и пакетните оферти, предлагани по време на изложението.

Информация за процедурите при сключване на граждански брак ще се дава на щанда на Общинското предприятие „Радостни обреди”-Пловдив, което е партньор на проявата.Експозициите ще са полезни и за онези, на които предстои да организират лично или корпоративно тържество по различни поводи.

Участниците ще покажат оригинални идеи за аранжиране на пространството,  детайли за интериора, варианти за кетъринг и други услуги.Второто издание на Weddings & Events Expo е с по-атрактивна съпътстваща програма, включваща демонстрации на грим и прическа, томболи и изненади за посетителите.

Очакват се над 5000 гости след големия успех на първото издание на изложението.Щандовете ще бъдат разположени в палата 7 на панаирния комплекс в Пловдив. Те ще бъдат отворени през двата дни от 10 до 18 ч., а входът за всички е безплатен.