Читалището в Калековец с помощ от ГЕРБ-съветници

Народният представител и областен координатор на  ГЕРБ Пловдив област Здравко Димитров и административният секретар на областната структура Ангел Ангелов посрещнаха Първа пролет заедно с членове и симпатизанти на ГЕРБ Марица. Над 200 души се събраха в село Войводиново, за да поговорят и да се повеселят заедно.

 

На присъстващите Димитров пожела просперитет, добра селскостопанска година и успех на предстоящите местни избори. Специални гости на срещата бяха танцьорите от НЧ „Пробуда 1927“ с. Калековец. Те обраха аплодисментите на присъстващите, след като представиха закачлива пролетна постановка с фолклорни елементи, показващи настъпването на Първа пролет.

В края на изпълнението общинските съветници от ГЕРБ Цанко Динов, Иван Дончев и Петър Славков дариха на самодейците 150 лв. Членовете на танцовия състав „Тракийци“ изказаха огромната си благодарност за жеста и обещаха, че парите ще бъдат използвани за допълнителна читалищна дейност.

Тържеството завърши с пожелание празникът Първа пролет само да е повод за повече позитивизъм, човечност и доброта в останалата част от тази година!