Философско-исторически факултет с мащабна научна конференция с международно участие на тема: Хуманитарното и социалното познание – разкази и хоризонти

 По повод честванията на 20 години от създаването на Философско-историческия факултет в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ в периода 15-17 май 2024 година ще се проведе Научна конференция с международно участие на тема: Хуманитарното и социалното познание – разкази и хоризонти.

Откриването на събитието ще бъде на 15 май от 14 часа в 6 аудитория на Ректората с церемония по удостояване с почетното звание „доктор хонорис кауза“ на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ на проф. д.с.н. Кольо Коев, която може да се проследи на Фейсбук страницата на Философско-историческия факултет.

Церемонията ще бъде последвана от откриване и поздрави от Декана на Философско-историческия факултет и Ректора на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“, поздравителни думи от предишните декани на факултета и поздравления от официални лица.

С местата, часовите диапазони, тематичните панели, участниците и пленарните доклади на 16 и 17 май 2024 година може да се запознаете ТУК.

Събитията са част от честванията на 20 години от създаването на Философско-исторически факултет при Пловдивски университет „ Паисий Хилендарски“.

Медиен партньор – Българска телеграфна агенция Пловдив