Международен турнир по аеробика в последния уикенд на август

aerobikaОстават броени дни до  старта на Междунардония турнир по спортна аеробика PLOVDIV CUP AEROBICS OPEN. Това е дванадесето издание на състезанието, което ще се проведе в Палата № 6 на Международен панаир Пловдив.

Предстоящото от 26 до 29 август 12 издание на PLOVDIV CUP АЕROBICS OPEN ще представи силно ново поколение, ще предизвиква опитните състезатели и ще установи нови стандарти за върхови постижения. Международен панаир Пловдив отново ще стане арена на престижното състезание, част от Международния спортен календар на Международната федерация по гимнастика и последна контрола на състезателите преди Европейското първенство, чийто домакин е Италия.
Над 500 състезатели от 21 държави, сред които националният отбор на България и 4 клубни български отбора ще се състезават за престижните награди.
Начело на журито ще е г-жа Кристина Казентини - председател на Техническия комитет на UEG по аеробна гимнастика.
12-то издание на състезанието със сигурност ще осигури международна изява на бъдещите звезди, а те ще получат увереност, за да тръгнат по пътя, който води към световните подиуми.
Поради нарастването от необходимостта за спазване на противоепидемичните мерки няма да бъде допускана публика, но всички любители ще могат да го проследят на живо в страницата на PLOVDIV CUP в социалните мрежи https://www.facebook.com/plovdivcup, както и на официалната страница на събитието: http://plovdivcup.com/
Стартът ще бъде даден на 27 август в 16,30 часа.

Спортното събитие се организира от СК"Аеробика - АМД" и Съюз по аеробика #България, с изключителната подкрепа на Община Пловдив.