Ето кои са председатели на ОбС в Хисар и Раковски

Rakovski-sesia1В Хисаря новият кмет е Пенка Ганева от ГЕРБ, а съветник номер 1 стана инж. Найден Павлов от местна коалиция СДС – АБВ. Най- много мандати има БСП – 5, по четирима ГЕРБ и коалицията СДС-АБВ, Социалицистическа партия „Български път“ е с трима съветници и с един – ВМРО.

Бившия вече градоначалник инж. Пенка Дойкова символично предаде власта на инж. Пенка Ганева. Новият кмет обеща да работи за просперитета и благополучието на курортния град и селата. Разчитам на добра и екипна работа на ОбС, разчитам така, както досега, на гражданите да бъдат коректив на нашите действия. Ще изпълним програмата, която сме си начертали, тя е напълно реализуема, каза при встъпването в длъжност новият кмет.


В Първомай кметът Николай Митков от БСП ще си партнира с избрания за председател на общинския съвет Христо Вълчев от СДС. В 21-местния парламент БСП има 6 мандата, ГЕРБ – пет, СДС – трима и по двама имат ДПС и ЗС „Ал. Стамболйски“.


През деня в длъжност встъпиха кметове и съветници в  Перущица и Раковски.

Съветник номер 1 в Раковски стана Рангел Матански. „Поемам поста с чувство на благодарност и огромна отговорност! На тази символична дата обещавам да работя за добруването и просперитета на община Раковски!”-това бяха първите му думи след като положи клетва той и колегите му.

 

на снимката: обща снимка след тържествената сесия в Раковски