Ето кои са председатели на ОбС в Садово, Брезово, Лъки и Съединение

sadovo-telcharov-1024x768Досегашният председател на Общинския съвет в Садово Атанас Телчаров отново застава начело на местния законодателен орган.Той е избран на първото заседание на новия Общинския съвет днес.

Заседанието започна с полагане на клетва, церемонията бе ръководена от  вицеобластния управител на Пловдивска област Димитър Керин, който е представител на „Атака” и от понеделник ще има нов началник в лицето на новия областен управител на региона Дани Каназирева.Иначе 17-те общински съветници, кметът на община Садово и кметовете на кметства се заклеха, че ще работят в интерес на хората от община Садово, спазвайки конституцията и законите на страната.Съгласно чл.23, ал.3 от ЗМСМА, най-възрастният съветник- Георги Буков бе председателстващ на днешното заседание.
-----------
Kristina krislova obsКметът на Община Съединение Атанас Балкански, кметовете на кметства и новоизбраните общински съветници също положиха днес клетва.За председател на Общински съвет - Съединение бе избрана Кристина Крислова, която е филолог по образование и е от ГЕРБ.

Пред репортер на „Регионални новини” тя заяви, че приема предизвикателството на Съветник номер 1 и обеща да работи за управление, насочено към политики за изграждане и развитие на общината, инициативи и проекти за подпомагане на най-уязвимите групи от населението на града и селата, развитие на наличната спортната инфраструктура и за просперитета на децата и учениците в цялата община.

------------

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В община Лъки управляващата коалиция е ГЕРБ, ДПС и ЗНС- с тези гласове бе избран новият председател на Общинския съвет в малкото балканско градче в лицето на Марияна Паракосова от ЗНС.

------------
В Брезово, където за кмет бе избран един от най-старите общински кметове в страната-поне така сочи статистиката,  местния парламент ще се ръководи от Аргир Вълчев от ВМРО. Преди изборите двамата представители от коалицията ВМРО, СДС, БЗНС сключиха сделка като подкрепиха на втория тур Христо Енков от ГЕРБ, а навярно сега им се отблагодариха с постове в аминистрацията.