Бившият кмет на Раковски стана вицеобластен на Пловдивска област

Доскорошният кмет на Раковски Иван Антонов е новият зам.-областен управител на Пловдивска област, потвърди самият той. „Днес бе първият ми работен ден. Убеден съм, че ще се справя с новата си работа. Имам административен опит, познавам колегите, които са изключителни професионалисти. Казвам го, защото  работих с тях досега като кмет, така че нямам притеснения нито за спецификата на работата, нито за екипа”, каза Антонов, пред колегите от Gustonews.bg.

 

 

Той обясни, че няма да присъства утре на първата копка на обект „Реконструкция на общинска пътна и улична мрежа в гр.Раковски”, заради новите си служебни ангажименти. Проектът,който се финансира с държавни средства, бе разработен и спечелен от Общината в неговия кметски мандат.

Стойността му е 1 558 974,96 лв. и включва: ул. „Васил Левски”, ул.„Петър Богдан”, ул. „Яко Яковски” и ул. „Индустриална”.

Антонов изрази увереност, че новият кмет на Раковски Павел Гуджеров не само ще бъде негов приемник, който да продължи започнатите проекти, а и ще надгради още много за жителите на Раковски.  Новият зам.-областен управител е трети в екипа на губернатора Здравко Димитров заедно с Георги Пилев и Владимир Маринов.

Бившият градоначалник на Раковски зае мястото на Христо Грудев, който вече е народен представител. Иван Антонов ще напусне и мястото си в Общинския съвет на Раковски.

 

Екатерина Гюрова