„Народен съюз” и Павел Гимишев подкрепят Пламен Спасов в „Родопи”

"Народен съюз” в община „Родопи” подкрепят  на втори тур кандидата на ГЕРБ Пламен Спасов. Това стана ясно след заседание на ръководството на коалицията „Народен съюз”.

Коалицията, която получи доверието и успя да вкара двама общински съветници в Общинския съвет в лицето на Павел Гимишев и Ангел Рахов, е твърде категорична, че след втория тур община "Родопи" трябва да се управлява от стабилно, добре консолидирано дясно-центриско управление, в което категорично място има именно „Народен съюз”. Освен това Павел Гимишев е председател и на Общинската структура на  партия „Движение България на гражданите”, която е част от Реформаторския блок, която си партнира с ГЕРБ на национално правителствено ниво и на десетки общински места.


Заявяваме ,че ще работим за създаването на силно дясно мнозинство в общински съвет Родопи ,както и за изпълнение на предизборната ни програма, категорични са хората от „Народен съюз”.Те призовават своите съпартийци, приятели, съмишленици и всички други жители на общината да подкрепят Пламен Спасов в недела с бюлетина номер 18.

Кандидатът за кмет на село Брестник от „Народен съюз” Атанас Шопов отива на балотаж срещу опонента си от АБВ. Очаквано структурата на ГЕРБ и на другите по-малки десни формации ще  върнат жеста на колегите си от „Народен съюз” и очаквано ще подкрепят  Шопов в неделя на 1 ноември.  Атанас Шопов-кандидат-кмет на Брестник е с номер 14 в бюлетината.

Николина Божилова