Пламен Славов: Когато се борим за Карлово, постигаме това...МОЖЕМ МНОГО ПОВЕЧЕ, с подкрепата на хората

Когато любимитият град Карлово, цялата община заслужават много повече, отколкото сега...тогава трябва да сме ЕДНО ГОЛЯМО СЕМЕЙСТВО, тогава успяваме заедно, Да го направим и на 25.10. и най-вече след това....

В битката за община Карлово:


Заставам със силата на хората от нашата община,която да превърнем в наше общо семейство!

 

Да, има битка за Карлово! Трябва да  има битка за доброто бъдеще на хората в нашия край. Тази битка трябва да е битка  на политики, достойно защитавани от претендентите за кметския стол.


Достойна е битката, която спечелихме за дислоцирането на 61 Стрямска механизирана бригада в Карлово. Там служат над 3000 кадрови военнослужещи.   


Достойна е битката  за защитените работни места и редовното изплащане на заплатите в пълен размер на работещите във ВМЗ. Сега там работят над 2500 човека.


Достойна е битката  за запазването и разширяването на дейността на “Интендантско обслужване”  в гр.Калофер. Сега там работят над 150 човека.


Достойна е битката  за училището в град Клисура, получило статут на защитено училище . За подкрепата на читалищата и средствата, осигурени за ремонт на църковните храмове в района.


Достойна е битката  за съхраняването на митническото бюро в Карлово.


Достойна е битката  за индустриалната зона и възможностите , които тя разкрива за нови работни места, с включването и в инвестиционната програма на държавата.


Достойна е битката  за включването на Община Карлово в Програмата за развитие на селските райони.


Достойна е битката  за доверието,  дадено ни от хората, правейки  БСП първа политическа сила за пореден път в Община Карлово.

Заставайки пред Вас с достойните си битки, защитени в мандатите ми като народен представител, имам правото и силата да продължа тези битки в името на хората и нашето общо добруване в нашата Карловска община .

На изборите номерът в бюлетината ми е 8, а в другите бюлетини- за съветници и кметове на кметства също е 8.                                                                                                                            

Пламен Славов