Николай Копринков кандидат за кмет на община "Марица"

Кметът на село Труд Николай Копринков  получи 100% подкрепа от съпартийците си на проведената в петък конференция и вече е официалният кандидат на партията за кмет на община “Марица”.При явен вот делегатите гласуваха с пълно единодушие доверие на своя лидер Николай Копринков за кметската надпревара.

На Конференцията бе приета политическата платформа, по която бъдещият кмет на общината, кметове на населени места и общински съветници от БСП ще управляват община “Марица”.


Николай Копринков обяви акцентите на своята предизборна програма, насочени към подобряване живота на хората в общината: Инфраструктура – ремонт на уличната мрежа и В и К инсталациите във всички селища от общината; Социални услуги – създаване на социален патронаж с доставка на безплатна топла храна на всички нуждаещи се, възрастни хора и хора с увреждания; Заетост и доходи - осигуряване на благоприятна бизнес среда, за да продължат инвестициите в региона, което от своя страна да доведе до разкриване на повече работни места за хората.

Особено внимание в това отношение ще има към неразвитите райони в общината.Ние имаме добри шансове за победа в предстоящите местни избори.

Чака ни много работа, за да можем наесен да имаме най-голямата група общински съветници, най-голям брой кметове по места и кмет на община – каза в заключение пред делегатите на конференцията Николай Копринков.

Освен Копринков, в изборите на есен ще участва сегашният кмет Иванов, който е издигнат от ГЕРБ, но неговата номинация разцепи ГЕРБ в община "Марица" и подкрепата за него няма да бъде такава, каквато бе преди 4 години.Това значително намяла шанса му да повтори мандата. Другият официално издигнат кандидат-кмет на "Марица" е Анастас Димитров, който понастоящем е кмет на Войводинов.