Заместник на Кунева с приемна в Асеновград

„С промените в Закона за държавния служител, който внесохме  в деловодството на парламента, затваряме вратичките за назначаване на хора без конкурс. Надяваме се той да бъде подкрепен от всички народни представители”, заяви днес на пресконференция в Асеновград депутатът и заместник-председател на ДБГ Настимир Ананиев.

 

Той подчерта и факта, че благодарение на инициативи на Реформаторския блок  в парламента вече работи Временна анкетна комисия за проверка на фактите и обстоятелствата около източването на КТБ, внесено е и предложение за създаване на анкетна комисия за задълженията на болниците

.В офиса на Движение „България на гражданите”, където се проведе пресконфренцията участваха още Диана Топалилова, заместник-областен председател на ДБГ за област Пловдив, и Апостол Тименов, председател на ДБГ – Асеновград.


 Пред тях десетки жители на Асеновград поставиха въпроса и за свлачището, което тормози хората от кв. „Горни Воден”. „За решаването на проблема се работи усърдно и заедно с колежката от ГЕРБ Силвия Хубенова се надяваме да се намерят пари, с които да се оправи пропадането на пътя”, категоричен бе Настимир Ананиев.