Полезно за двора, нивата и градината, и цеха

Със затопляне на времето , започва и активната работа в двора, градината или нивата. А който има ранчо и там  кипи труд, не по-малък от този на пчелите.

Наред с грижата за посевите, внимание трябва да се обърне и на техниката.

Безспорно една от най-важните е водната помпа. Специалистите съветват преди да започне активния поливен сезон, да се направи профилактика на двигателя,а също така и на самата помпа.

Нашият майстор,който се грижи за нашата техника  може да го намерите в Пловдив, на улица "Средец" 18, до Данъчната служба на община „Марица” ни разказа, че много от стопаните забравят вода в помпата през зимния сезон и това е довело до спукване на корпуса, заради замръзване.

Преди да заработи помпата наново, частта задължително трябва да се смени. Не са за подценяване и лагерите, защото ако не работят добре, то пък това може да доведе до това моторът да изгори. Същото важи и за фуражомелката или друга машина,използвана на село или в предприятието.


 Ето адресът на магазина и сервиза, където може да ремонтирате помпите или ел.двигателите, а ако имате нужда и нови да си купите:

град Пловдив, ул. "Средец" N 18

 

тел: 0887  22 62 33

vodnipompi.alle.bg