Призив за помощ

plakat dete pomoshtOт наши читатели до нашите читатели

Съвсем скоро наши читатели се обърнаха към редакцията ни с молба да публикуваме този плакат. Винаги сме вярвали, че целта на една медия, била тя и електронна е, освен да оповестява дадени новини, събития, да изнася в публичното пространство действията и бездействията на местната власт, то на преден план е медията да бъде съвсем близо до хората, а според възможностите им и да помага.

Водени от това, споделяме с вас, този апел, нека който има сили да се включи в кампанията. Да, тя не е само тя в страната, но колко такива като нея сме пренебрегвали. Защо и тази да пренебрегнем. Поне в нея да се включим... Човешко е да се помага...

Това е   Валентин, който е само на три годинки и трябва да се бори с коварна болест. Малкият Валентин Зашев е от Кюстендил  и преди седмица в ИСУЛ му бе поставена една от най-тежките диагнози - Остра Б клетъчна лимфобластна левкемия. Сега Валката, както го наричат близките му, вместо да играе с малкото си братче, трябва да се бори за живота си. Сумата, която е необходима за лечение е непосилна за семейството.

от редакцията на

"Регионални новини"