ГЕРБ Пловдив-област остана без ръководител

С писмо до Председателя на ПП ГЕРБ Бойко Борисов и Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ, председателят на областната структура на партията Здравко Димитров заяви своето желание да освободи заеманият от него пост на Областен координатор на ПП ГЕРБ за Пловдивска област.

 

В писмото не са посочени мотиви.До общинските организации наПП ГЕРБ област ПловдивУважаеми колеги и приятели,Изразявайки уважението си към Вас, Ви информирам, че на 22 юни 2015г. подадох заявление до председателя на ПП ГЕРБ г-н Бойко Борисов с копие до Изпълнителна комисия за желанието си да освободя заеманата от мен длъжност като Областен координатор на ПП ГЕРБ в Пловдивска област.

Искам да изразя своята благодарност за съвместната ни работа, за усилията ни за утвърждаване на ПП ГЕРБ, за всички наши действия по изграждането на съвременна България.

Благодаря Ви и за това, че изпълнявайки отговорно и професионално мисията си , ние постигнахме най-добрите резултати в страната в последните изборни години.

Оставам с уважение и добри пожелания!

гр.Пловдивпонеделник,

22 юни 2015 г.

Искрено Ваш:Здравко Димитров

 

* Тепърва предстои да се изяснят причините довели до подадената оставка и то в навечерието на местни избори. Спрягат се три имена за наследник на Здравко Димитров, а именно: Розалин Петков, Павел Гуджеров и Силвия Хубенова.

Предстои Изпълнителната комисия на ГЕРБ да назначи областен координатор.